LiKosiSt
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma

En son konular
» Yeni Üyelerimiz İçin Tanışma Mekanı
Dilenci Muhabbetleri Icon_minitime129th Kasım 2008, 3:15 pm tarafından c

» İçiNizDen GeÇEnLEri, SöYleYmedİkLeriNiZi BekLİYoRuz....
Dilenci Muhabbetleri Icon_minitime111th Eylül 2008, 7:33 pm tarafından VOKKY

» En son hangi filmi izlediniz?
Dilenci Muhabbetleri Icon_minitime18th Eylül 2008, 3:03 am tarafından Ceren

» En fazla duyduğunuz yalan hangisi ?
Dilenci Muhabbetleri Icon_minitime17th Eylül 2008, 10:04 pm tarafından karadut

» Bir Mevsimin Acı Gerçekleri
Dilenci Muhabbetleri Icon_minitime17th Eylül 2008, 10:02 pm tarafından karadut

» Ceviz Ağacı...
Dilenci Muhabbetleri Icon_minitime17th Eylül 2008, 10:01 pm tarafından karadut

» "Florence Nightingale'i mezardan kaldırıp getirseniz bile özel hastanede değeri yok"
Dilenci Muhabbetleri Icon_minitime17th Eylül 2008, 9:54 pm tarafından Ceren

» İstanbuldaki Erkek ve Kız Öğrenci Yurtları, Fiyatları, Ücretleri, İmkanları
Dilenci Muhabbetleri Icon_minitime17th Eylül 2008, 9:09 pm tarafından Ceren

» Kardeş Forum
Dilenci Muhabbetleri Icon_minitime17th Eylül 2008, 7:54 pm tarafından Admin

Tarıyıcı
 Kapı
 Indeks
 Üye Listesi
 SSS
 Arama

Dilenci Muhabbetleri

2 posters

Dilenci Muhabbetleri Empty Dilenci Muhabbetleri

Mesaj  Ceren 28th Ağustos 2008, 6:29 am

Şu garibana bir sadaka be güzel ablam. -Güzel ablam mı? -Güzelsin tabi be abla.
-Kim bilir daha önce kaç kadına söylemişsindir bunu. -Söyledim tabi be abla işim bu benim. -Siz erkekler hepiniz aynisiniz. -Vercen mi para abla? -tabiii ki hayır.
-hadi git o zaman, dükkanın önünü kapama.

-- bi ekmek parası... Allah ne muradınız varsa ve…- Sus lan yalan yanlış konuşma.
- Ne nasıl yani? - Dün aksam Show TV’de gördüm holdingi varmış lan hepinizin!

-Allah rızası için + ben satanistim - Satan senden razı olsun + tövbe tövbe.

- Abi yüz bin versene - What? - abi yüz bin ya. - I can't understand you - dolar dolar? - what the f**k are you talking about; I know that you are a f**kin beggar you asshole but take my bas! (önemli bir sey söylüyormusçasina) - ??? yes yes... - get the f**k out of here. ! (gülümseyis) - ibo ibo! turistle konustum lan.

-Yer cebeci, otuzlu yaslarda bir deli, çok sevimli bir ifadeyle zor anlaşılır bir şekilde hızla: - abi, abi Allah rızası için 100 bin lira ver, 100 bin abi 100... - Al 250 bin var. - 100 bin abi, 100 bin... - Yok 100 bin, sen bunu al. -Ulan bi 100 bin vermedin ha ne kadar cimrisin

- Kardeş annem çok rahatsız bir ekmek parası ilaç alamadı.. + daha yaratıcı olabilirsin.. - babam çok aptal çalışamıyor kardeş .. + hım başka - halamın kızı çok basur, görsen korkarsın bi ekmek parası + senin yok mu bir derdin? - ya kız terk etti, sorma kafam bozuk.. şeytan diyor ki gel benim için dilen.. + hım.. doktorum ben.. paran olunca gel bir bakalım.. - …

-- evladım, Allah rizasi için bir ekmek parası.. - al teyze al - bu ne? - iki yüz bin, ekmek parası.. iki yüz değil mi ekmek - yahu evladım bu bana yetmez, 1 milyon ver bari..rejimdeyim kepekli ekmek yiyorum - eh istersen 5 milyon veriyim üstüne bi de light kazandibi yersin - sen ver ben diyet cola alırım üstüyle

-bir çocuk dilenci, çiçek satmaya çalışmayıp direk olaya girenlerden... - abi bi okul harçlığı, abi 100 bin lira be abi. - okullar kapandı lan sıpa - abi bi ekmek parası ver o zaman - yerine ekmek alsam olur mu ? - abi sen ver ben alırım be abi - vermiyorum. - hadi be abi sevgilinin hatırına - biz kardeşiz - bi 100 bin lira istedik be yavs....k - hadii lennn!

-abla biraz para ver, kardeşim hasta -b-yanımda para yok (gerçekten) -d-abla lütfen -b-bak gerçekten param yok abicim, olsa verirdim. -d-hadi yaa -b-aaaa yok dedik ya -d-tükür cem anasını satiim -b-tükürde görelim, valla arkandan maraton stili koşarım **** tekmeyi
- Allah rizasi için bir mendil al be abla - (besyüzbin TL verilir) mendil istemez al tamamdır. - besyüz olmaz bir milyon Vercen. - hönk !??!

-(çok üzgün, buruk, utangaç bir ifadeyle yaklaşır, tokalaşmak için elini uzatır, tokalaşıyorken ağlamaklı gözlerle bakar ve) + aleykümselam kardeşim.. biraz konuşabilir miyiz? (laf etmene izin vermeden) + abi Erzincan’dan geldim, burada isçiyim beş kuruş param yok su an, bir yemek parası verir.. - aaaaaaaa yeter ulan bütün Erzincan buraya mi geliyor ne, her hafta biriniz çıkıyor karsıma. siz kardeş filan misiniz topluca mi geldiniz? bir de neden Erzincan değil de başka bir il söylemiyorsunuz, yoksa ben Erzincanlı'ya mi benziyorum?? + konuyu değiştirme arkadaşım..

-- Allah ne muradın varsa versin - amin - Allah tuttuğunu altın etsin - amin - Allah helalinden bol kazanç versin - sizinle polemiğe girmek istemiyorum anlasana kardeşim! ..
Ceren
Ceren
Admin

Dilenci Muhabbetleri Empty Geri: Dilenci Muhabbetleri

Mesaj  çaput 29th Ağustos 2008, 3:12 am

hep sevdiğime kavuşmam için dua eden dilenci teyzeee parayı göremeyince ayrılırsınız inş.. mı diosun ne Embarassed
çaput
çaput